Цікава фізкультура: Жмеринський ліцей №3 об’єднує у спорті та любові до України

У Жмеринському ліцеї продовжують реалізувати всеукраїнський проєкт «Цікава фізкультура. 2.0. Перезавантаження». Щоб зацікавити дітей до активностей та здоровогоспособу життя в ліцеї започаткували різні модулі, які дають дитині право обирати кожного семестру нові види спорту, а участь освітнього закладу в національному проєкті робить кожен урок незабутнім, яскравим та цікавим.
Ми розповідали, як нещодавно ліцей №3 встановив рекорд з національної руханки, до якого доєдналися більше 100 школярів з різних куточків України.
А цього разу на дітей чекали цікаві спортивні ігри, веселі локації для руханки, незабутні віртуальні мандрівки та гігантський волейбол.
Керівник національного проєкту «Єдина Україна» Олексій Качан вручив подяки і нагороди за розвиток спорту у Жмеринській громаді начальнику управління Аліні Твердохліб та директору ліцею №3 Тамарі Білан.
Цього дня до активної руханки в ліцеї №3 приєдналися учні закладу, начальник управління освіти Аліна Твердохліб та начальник відділу молоді та спорту Ірина Дацко.
«Ми успішно запровадили нові модулі на уроках фізичної культури та популяризуємо здоровий спосіб життя. Наш ліцей у вересні минулого року долучився до Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку». Ми разом з учнями та вчителями ліцею приєдналися до встановлення Національного рекорду «Єднання», в якому разом з нами взяли участь 114 045 учнів 2095 ліцеїв зі всієї України. Популяризуємо спорт і здоровий спосіб життя», – поділилася директор ліцею №3 Тамара Білан.
Кiлькiсть переглядiв: 1

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ "ЖМЕРИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" №3

пров. Князя Острозького, 3,
23100, Вінницька обл., м. Жмеринка, Україна

Телефон: (04332) 5-21-93

zosh3zm@ukr.net

Адміністратор сайту: Бондарчук Ольга

Дата останньої зміни 24 Березня 2024

Фотогалерея