Всеукраїнський флешмоб з виконання пісні січових стрільців "Ой у лузі червона калина"

Пісня січових стрільців «Ой у лузі червона калина» лунає над світом та підіймає дух українців!
Всеукраїнський флешмоб непереможних!Долучайтесь!
Спів – це не тільки мистецтво і розвага. Це ліки, яким немає рівних! Психологи стверджують: люди, які багато співають, живуть набагато довше за інших.Всі переваги для здоров’я залишаються в силі незалежно від того, який вид виконання практикує людина. Спів на самоті, під музику в навушниках і без, спів в хорі, в компанії друзів, професійні заняття вокалом, арії під час прийняття душу – все одно корисно. Голос є ідеальним музичним інструментом, дарованим творцем: він завжди при тобі. Ось кілька причин співати частіше, навіть якщо у тебе геть відсутній слух і почуття ритму.
1. Підвищення рівня ендорфінів
Коли людина співає, в мозку збуджуються зони, що відповідають за задоволення. Виділяються гормони щастя – ендорфіни, а адже вони так важливі для загального стану здоров’я.
2. Більше енергії
Коли людина співає, вона стає більш енергійною. Млявість пропадає в секунду!
3. Безкоштовне тренування легенів
Спів тренує легені, сприяє насиченню крові киснем. Крім того, м’язи, задіяні в процесі співу, -м’язи живота, діафрагма, міжреберні м’язи, – істотно зміцнюються. У співаків сильний прес!
4. Зняття стресу
Спів знижує рівень стресу. Люди, які співають у хорі або в аматорському ансамблі, відчувають себе більш захищеними, соціально благополучними, успішними. Для перемоги над депресією варто співати!
5. Очищення дихальних шляхів
За допомогою співу відбувається природне очищення дихальних шляхів. Захворювання носа і горла для співаків не страшні: ймовірність злягти від гаймориту зменшується, якщо ти любиш співати.
6. Природний нейростимулятор
Для центральної нервової системи і мозку спів має величезну цінність. Як і будь-яке заняття творчістю, спів сприяє більш інтенсивній роботі мозку, зміцненню нейронних зв’язків, а також інтенсивному «включенню» людини в розумовий процес.
Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ "ЖМЕРИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" №3

пров. Князя Острозького, 3,
23100, Вінницька обл., м. Жмеринка, Україна

Телефон: (04332) 5-21-93

zosh3zm@ukr.net

Адміністратор сайту: Бондарчук Ольга

Дата останньої зміни 24 Березня 2024

Фотогалерея