У МОН розповіли процедуру проходження ЗНО

КИЇВ. 19 червня. УНН. Учасники ЗНО вже ознайомлені та будуть ознайомлені ще раз з чітким алгоритмом дій з проходження тестування, що передбачає визначений час та спосіб прибуття, поведінку на пунктах під час та після проведення оцінювання. Про це під час години запитань до уряду у парламенті повідомила т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій, передає кореспондент УНН.
“В особистих кабінетах учасників розміщені відеоінструкції щодо правил проходження ЗНО. Зокрема, алгоритм дій для учасників ЗНО, усі вони отримали запрошення із визначенням часу входу, місця та часу тестування. Учасники самостійно або організованим транспортом будуть довезені до пунктів тестування. До пункту тестування учасники допускаються з 9:50 до 10:50”, — розповіла Мандзій.
Так, за її словами, на вулиці перед пунктами тестування, в коридорах самих пунктів необхідно дотримуватись соцдистанції.
“Про це учасники будуть повідомлені і вже знають. На вході учасникам буде проводитись термометрія та оцінка на ознаки ГРЗ, отримають всі маски та зможуть продезінфікувати руки”, — додали урядовиця.
Вона зазначила, що після ідентифікації учасник проходить до своєї аудиторії за вказівниками, і ще раз проходить ідентифікацію. Після завершення тестування учасник здає бланк та на виході з пункту тестування викидає використану маску у визначену урну.
“Кожен крок учасника є продуманим. З правилами ознайомлені і учасники, і інструктори”, — резюмувала Мандзій.
Нагадаємо, що у 2020 році на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання зареєструвалось 379 493 учасники, які обрали понад 1,2 млн тестувань (тестових зошитів — ред.).

Кiлькiсть переглядiв: 47

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ "ЖМЕРИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" №3

пров. Князя Острозького, 3,
23100, Вінницька обл., м. Жмеринка, Україна

Телефон: (04332) 5-21-93

zosh3zm@ukr.net

Адміністратор сайту: Бондарчук Ольга

Дата останньої зміни 24 Березня 2024

Фотогалерея