Чи продовжать дистанційне навчання з 1 вересня — коментар Любомири Мандзій

Вчителі та батьки хвилюються про те, яким буде навчання знового навчального року. Чиможе бути зпершого вересня навчання дистанційним, Любомира Мандзій розповіла вефірі наканалі hromadske.ua.

«Давайте незабігати наперед, минезнаємо, як буде розвиватися ситуація. Мимаємо бути готові до різних варіантів розвитку подій. Але миточно будемо більш готові, ніж були 12 березня.

Я ніколи не казала, що з 1 вересня в нас буде виключно дистанційне навчання. Я підкреслювала, що ті навички та інструменти, які вчителі опанували вперіод карантину, точно їм знадобляться, вони знадобляться нам усім, і з першого вереснятеж. Мизможемо використовувати їх по-різному.

Згадайте, у нас були періоди карантину, але вони були значно меншими. Грип, наприклад. Майже що зими в міських школах оголошують карантин. У ці періоди учні переважно опановували матеріал самостійно. Тепер мивже розуміємо, щоможна організовувати освітній процес задопомогою дистанційних технологій і будемо готові дотаких варіантів»,—розповілав.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Також очільниця МОН повідомила, що непрощаються зпроєктом національної освітньої платформи, яку збиралися запустити ще з 2017 року:

«Там відбувається слідство. Але мимаємо дозвіл поліції. Чекаємо нависновок Міністерства цифрової трансформації про можливість використання цього обладнання».

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ "ЖМЕРИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" №3

пров. Князя Острозького, 3,
23100, Вінницька обл., м. Жмеринка, Україна

Телефон: (04332) 5-21-93

zosh3zm@ukr.net

Адміністратор сайту: Бондарчук Ольга

Дата останньої зміни 24 Березня 2024

Фотогалерея